Když jedna cesta končí, druhá začíná


Londýn je město plné úchvatných památek, kouzelných parků a typických baráčků. Je to krásné město, když sem vyrazíte jako turista na pár dní. Když tu žijete, poznáte i jeho druhou stránku.

Londýn je drahý a vysoké ceny si bohužel vybírají svou daň. Do práce vstáváte brzy ráno a domů chodíte pozdě v noci. Nemáte skoro žádný čas na sebe a na to žít nějaký vlastní život. A když už máte volno, tak ho prospíte. 

Ze začátku jste ze všeho nadšeni, protože je všechno nové a neznámé. Ale po nějaké době vás začne rozčilovat snad úplně všechno. Davy lidí na ulicích, v metru, autobusech. Ve dne, v noci, POŘÁD. Kolem vás je tolik spěchu, netrpělivosti a stresu.


Na druhou stranu jsou i lidé, kteří život v Londýně milují a tyhle maličkosti je nedokážou rozhodit. Každému člověku vyhovuje něco jiného. Nám se tu ale zastesklo po klidu a teplu a rozhodli jsme se vyměnit tohle uspěchané město za pláž, moře a sluníčko. Koupili jsme letenky a vyrazili za kamarádem do Jižní Karolíny. 

A cesta za dobrodružstvím může začít! 

KOMENTÁŘE

3 komentářů:

  1. Jako bych ten článek psala já. Dokud tu člověk nebydlí nějakou dobu, zažije jen tu jeho světlou stránku...Vůbec se vám nedivím, že jste vzali nohy na ramena a utekli za teplem a oceánem. A jak píšeš, znám taky dost lidí, co to tady milujou, i přes ty lidi, fronty, tlačenice a počasí. Přeju úspěšnej start v Karolíně a už teď se těším na články <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo to tak cítí. Londýn je překrásnej, ale občas ho bylo až moc.

      Děkuji, doufám, že se články budou líbit :)

      Vymazat
  2. Jsem moc ráda, že se líbí!!! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý váš komentář <3

https://www.facebook.com/WORLD-NEEDS-WOMEN-399467316916835